Nieuws

Boekenbeurs 2017

Ingo Hijnderijckx lanceert trailer voor tweede boek in spannende Scarcity reeks: Moira


Ingo Hijnderijckx zal binnenkort zijn tweede boek voorstellen: Moira. Moira is het vervolg op zijn debuutroman, Scarcity, en is het tweede boek in de spannende thrillerreeks in drie delen. Bekijk nu al de boektrailer voor een voorsmaakje! 

10/09/2018

Boekenbeurs 2017

Ingo Hijnderijckx stelt Scarcity voor op de Antwerpse Boekenbeurs!


Op zondag 29 oktober start de Boekenbeurs 2017 in Antwerpen. Op het menu van deze 81ste editie: boek en beeld. Boeken prikkelen de verbeelding. Ze dompelen je onder in de wereld van fictieve en reële personages die boegbeelden kunnen zijn of wiens beeltenis je inspireert. Alvast een thema en zienswijze waarop Ingo Hijnderijckx met zijn debuutroman Scarcity graag intekent.

Ingo zal zijn boek Scarcity komen voorstellen (en uiteraard signeren!) tijdens de Antwerpse Boekenbeurs op de stand van uitgeverij Het Punt (standnummer 430) en dit op volgende dagen:

 • Zondag 29 oktober - 14u00-18u00
 • Zaterdag 4 november - 14u00-18u00
 • Waar? Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen

Ingo zal u graag verwelkomen en zijn boek persoonlijk aan u voorstellen!

03/10/2017


Persbericht Scarcity
Persbericht 

Nieuw boek: Scarcity, de debuutroman van Ingo Hijnderijckx


Een verhaal over corruptie, politieke en zakelijke belangen, cyberoorlog en macht. Lokaal geworteld en tegelijk internationaal verbonden. Vermengd met pure emotie, nostalgie, (wan)hoop en vastberadenheid. Kortom: een rijk en pittig recept voor een boek van formaat.

Bestand

Persbericht 27/09/2017– Nieuw boek: Scarcity, de debuutroman van Ingo Hijnderijckx

Klik hier om het persbericht te downloaden
27/09/2017

Boekenweekend in Zele

Ontmoet Ingo Hijnderijckx tijdens het 1ste Boekenweekend in Zele!


Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 organiseert uitgeverij Het Punt in samenwerking met het Davidsfonds Zele een 1ste Boekenweekend in het Parochiecentrum in Zele (Heilig Hartplein, naast de kerk in Zele). Ook Ingo Hijnderijckx zal aanwezig zijn om zijn boek Scarcity te signeren! Op zaterdag 23 september vindt eveneens de uitreiking plaats van de Literatuurprijzen van uitgeverij Het Punt, compleet met een optreden en receptie. En op zondag 24 september reikt het Davidsfonds Zele zijn Cultuurprijs uit, gevolgd door een optreden en boekvoorstelling.
 
Programma

 • Zaterdag 23 september - 14u00-24u00
  • Boekverkoop auteurs van uitgeverij Het Punt
  • Om 20u00 uitreiking van de Literatuurprijs van uitgeverij Het Punt
  • Officiële opening met optreden van de Jachthoornblazers Sint-Hubertus van Nieuwenhagen
  • Aansluitend receptie
 • Zondag 24 september - 11u00-18u00
  • Boekverkoop auteurs van uitgeverij Het Punt
  • Om 11u00 uitreiking van de Cultuurprijs van het Davidsfonds Zele
  • Optreden van Zeelse poprockband Voodoo Shop
  • In de namiddag gevolgd door boekvoorstellingen en debatten/interviews met de verschillende auteurs
 
Kom zeker langs! Ingo Hijnderijckx zal aanwezig zijn om uw boek(en) te signeren!

17/09/2017

Scarcity nu verkrijgbaar!


Bij uitgeverij Het Punt rolt Scarcity nu van de pers!

Maak kennis met de Scarcity website en bestel meteen uw exemplaar van deze spannende en beklijvende fictieroman door Ingo Hijnderijckx!

07/09/2017

Scarcity binnenkort te koop!


In zijn debuutroman Scarcity vertelt Ingo Hijnderijckx het verhaal van Gilles Descamps, een weduwnaar en communicatieverantwoordelijke bij het Ministerie van Buiten-landse Zaken. Gilles is getuige van de brutale ontvoering van zijn enige dochter, Moira. De drijfveer lijkt aanvankelijk volkomen zoek tot hij inziet dat het koloniale verleden van zijn familie een onrechtstreekse schakel zou kunnen zijn. Meer uit wanhoop dan redelijkheid klampt hij zich, met de steun van enkele vrienden, vast aan schijnbaar ingebeelde strohalmen. De uitzichtloze en emotioneel eenzame zoektocht naar zijn dochter voert hem naar Afrika waar hij verschillende aanknopingspunten ontdekt en stuit op waarheden en connecties die liever het daglicht schuwen. Voor hij het goed en wel beseft, raakt Gilles verstrikt in een web van intriges waar corruptie, cyberoorlog, macht, internationale en zakelijke belangen de boventoon voeren en de kans dat hij Moira heelhuids terugvindt met de dag kleiner wordt.

Een verhaal van formaat!

Scarcity is vanaf september te koop bij Uitgeverij Het Punt. Gesigneerde exemplaren kunnen op de Antwerpse Boekenbeurs verkregen worden of vroeger op eenvoudig verzoek aan de auteur ;-).
​28/06/2017